Soós Tibort, a komáromi négyes edzőjét

Sydney után milyen volt 2001?
Az Eb kellemes meglepetéssel zárult, a vb viszont megütötte a tavalyi olimpiai szintet. Ezren többet vártam a fiúktól. Egészében véve jobb évet zártunk, mint az előző olimpiai ciklus elején. Nem újkeletű a komáromi kajak négyes gondolata. Ezt az összetételt viszont ön álmodta meg.

Sydney után milyen volt 2001?

Az Eb kellemes meglepetéssel zárult, a vb viszont megütötte a tavalyi olimpiai szintet. Ezren többet vártam a fiúktól. Egészében véve jobb évet zártunk, mint az előző olimpiai ciklus elején. Nem újkeletű a komáromi kajak négyes gondolata. Ezt az összetételt viszont ön álmodta meg. Athén szempontjából nem túl korán ültek egybe a fiúk?

Végeredményben Pavel Blaho, a válogatott edzője nevezte ezt az egységet, figyelembe véve véleményünket. Talán korainak tűnik, hogy együtt versenyeznek, de úgy érezzük, ezek a srácok Athénra érhetnek be, s minden siker és vereség nagyon fontos ahhoz, hogy helytállhassanak az olimpián. Mert mi ötkarikás éremre vágyunk. Ugyanakkor még nyitott a négyes bármelyik versenyző előtt, nem csak a komáromiaké. Vannak tehetségek Szlovákiában, addig még feltörhetnek. Hogyan indult be Komáromban a csónakház felújítása?

Nagyon jól. Két nap alatt lebontották az egyik pavilont, jelenleg már falaznak. Merész dologba kezdtünk, de bízom, abban, hogy megfelelő anyagi fedezet előteremtésével őszre el is készül. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?