Sĺ VILÁG KUPÁK

FLACHAU. Történelmi sikert aratott Ivica Kostelić: ő az első horvát férfi, aki alpesi sí Világ Kupában az élen végzett. A 22 éves klasszis az utolsó műlesikló futamon nagy csatában győzni tudott a kétszeres olimpiai ezüstérmes amerikai Bode Miller előtt. A szakági VK végeredménye: 1. Kostelić 611, 2. Miller 560, 3.

FLACHAU. Történelmi sikert aratott Ivica Kostelić: ő az első horvát férfi, aki alpesi sí Világ Kupában az élen végzett. A 22 éves klasszis az utolsó műlesikló futamon nagy csatában győzni tudott a kétszeres olimpiai ezüstérmes amerikai Bode Miller előtt. A szakági VK végeredménye: 1. Kostelić 611, 2. Miller 560, 3. Vidal (francia) 456. A Salt Lake City-i ötkarikás játékokon bronzérmes svájci Sonja Nef nyerte a női óriásműlesikló Világ Kupát, miután az Ausztriában rendezett utolsó futamon is az élen végzett. A szakági VK végeredménye: 1. Nef 574, 2. Dorfmeister (osztrák) 494, 3. Paerson (svéd) 360. A francia Frederik Covili nyerte a férfi óriásműlesikló Világ Kupát. A zárófutamon a svájci Michael von Grünigen lett az első. Covili 31 éve az első francia, aki győzni tudott az óriásműlesikló VK-ban, melynek végeredménye: 1. Covili 471, 2. Raich 429, 3. Eberharter 422. Női műlesiklásban a horvát Janica Kostelić nyerte az utolsó VK-futamot, összetettben viszont a francia Laure Pequegnot végzett az élen (597), a további sorrend: 2. Kristina Koznick (amerikai) 518, 3. Paerson (svéd) 480,...23. Veronika Zuzulová (szlovák) 89. Zuzulová tegnap a 17. helyen ért célba, a VK-összetettben pedig a 68. helyet szerezte meg. A két győztest, az osztrák Michaela Dorfmeistert és Stephan Eberhartert már korábban megismertük.

FALUN. Az olasz Belmondo nyerte a női sífutók üldözéses versenyét, a férfiaknál a norvég Alsgaard diadalmaskodott. Összetettben a norvég Skari és a svéd Elofsson áll az élen.

ÖSTERSUND. A férfi biatlon VK sprintje a német Fischer győzelmével végződött, a nőknél a norvég Poiree szerepelt a legjobban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?