Sima győzelemmel rajtoltak a szerbek

Madrid/Granollers/Sevilla/Zaragoza |

<p>A tavalyi, hazai rendezésű Európa-bajnokságon ezüstérmes szerb válogatott kilenc góllal nyert a dél-koreai csapat ellen a spanyolországi férfi kézilabda-világbajnokság nyitófordulójában, szombaton.</p>

 

Eredmények:A csoport (Granollers):   Németország-Brazília 33-23 (12-10)később:Montenegró-Argentína 18.15Franciaország-Tunézia 20.45    B csoport (Sevilla):    Macedónia-Chile 30-28 (12-10)később:Izland-Oroszország 18.00Dánia-Katar 20.15    C csoport (Zaragoza): Szerbia-Koreai Köztársaság 31-22 (13-9)    később:Szlovénia - Szaúd-Arábia 18.00Lengyelország-Fehéroroszország 20.15    D csoport (Madrid):     később:Horvátország-Ausztrália 16.45Magyarország-Egyiptom 19.00    pénteken játszották:Spanyolország-Algéria 27-14 (14-5) 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?