Sport

Sikert aratott a rétei focitorna

Réte | Kispályás labdarúgótornát rendeztek a három kisebb játéktérre osztott rétei focipályán a Senec FootGolf Team szervezésében. Ez volt az első alkalom, hogy a szenci sportegyesület labdarúgótornát szervezett, a résztvevők és a szervezők pedig egyaránt elégedettek voltak az eredménnyel.
Lencsés Zoltán

2019. július 9. 14:15

„Végül kilenc csapat indult, a győzelmet a Šaňove deti nevű alakulat szerezte meg. Főként baráti társaságok küzdöttek, többek között Szencről, Dunasápúfaluról és Modorból érkeztek – tudtuk meg Ján Horváth szervezőtől. – Mivel most próbálkoztunk meg először torna lebonyolításával, nagyon örülünk a kedvező visszajelzéseknek. Több csapat is jelezte, hogy amennyiben lesz második kiírás, számíthatunk rájuk.ˮ Horváth azt is elárulta, hogy a sikeren felbuzdulva mindenképpen szeretnének jövőre is szervezni focitornát, de ideális esetben akár már idén szeptemberben vagy októberben is jöhet a folytatás. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Tegnap a mában

Pártot alapítanának az elégedetlen gazdák, szeptembertől gyűjtik az aláírásokat

Újabb két bíró telefonját foglalta le a NAKA

VIDEÓ: Rémálom Budapesten villamost vezetni

Két balesetet is okozott egy út közepén tántorgó nő az R2-esen

Futni és hollóval fotózkodni is lehet Bősön

Legfrissebb galériák
Olvasta már?