Siker az üzbégek ellen

Pozsony. Már az első három egyes után eldőlt a Szlovákia– Üzbegisztán Fed-kupa-mérkőzés, így a szlovákok jövőre is a II. Világcsoportban folytathatják.

Pozsony. Már az első három egyes után eldőlt a Szlovákia– Üzbegisztán Fed-kupa-mérkőzés, így a szlovákok jövőre is a II. Világcsoportban folytathatják.

A hazaiak kulcsembere a sérült Daniela Hantuchovát első számú játékosként nagyszerűen helyettesítő Dominika Cibulková volt, aki szombaton Tuljaganovát, vasárnap Amanmuradovát győzte le. Nem vallott szégyent Magdaléna Rybáriková sem, rögtön a nyitómeccsen megverte Amanmuraovát, így megadta az alaphangot a találkozóhoz.

„Mindkét meccs nagyon nehéz volt. Ahogy Tuljaganova szombaton, ugyanúgy Amanmuradova is jól játszott, kiválóan adogatott, nem volt könnyű dolgom ellene. Végül az döntött, hogy sikerült ráerőltetnem az ellenfelemre a stílusomat, egy kicsit megfut?tat?tam” – nyilatkozta a vasárnapi meccs után Cibulková.

Mojmír Mihal kapitány is elégedett volt: „A lányok nagyon felelősségteljesen álltak hozzá a meccshez. Az üzbég csapat veszélyes ellenfél volt, de remekül felkészültünk ellenük. Hangsúlyoztam Dominikának, hogy legyen türelmes, előbb-utóbb rá tudja kényszeríteni az ellenfelére az akaratát, és így is történt.”

EREDMÉNYEK: Szlovákia–Üz?begisztán 3:0 (Rybáriková– Aman?muradova 7:6, 6:2; Cibulková– Tuljaganova 7:6, 7:5; Cibulková– Amanmuradova 7:6, 6:4 – az utolsó egyest és a párost lapzárta után játszották).

I. VILÁGCSOPORT, ELŐDÖNTŐ: Oroszország–USA 3:2, Kína– Spanyolország 1:4. (sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?