Serena Williams szombaton tér vissza a pályára

Serena Williams
Abu-Dzabi |

Szombaton, az abu-dzabi tenisztornán tér vissza a pályára Serena Williams, aki gyermeke születése miatt január óta nem versenyzett.

A szervezők vasárnap jelentették be, hogy a 36 éves Williams szombaton bemutatómérkőzést játszik a francia nyílt bajnokság címvédőjével, a lett Jelena Ostapenkóval.

Ez lesz az első alkalom, hogy az Egyesült Arab Emírségek fővárosában sorra kerülő viadalon nők is pályára léphetnek.

A 23-szoros Grand Slam-torna győztes Williams lánya, Alexis Olympia Ohanian szeptember 1-jén született a floridai West Palm Beachben. Édesapja Alexis Ohanian, a Reddit közösségi oldal társalapítója.

A korábbi világelső januárban megnyerte az ausztrál nyílt bajnokságot, és bár azóta nem versenyzett, de már tavasszal kijelentette, hogy szeretné folytatni a sportpályafutását. Augusztusban elárulta, hogy indulni szeretne a január 15-én kezdődő Australian Openen, amelyre december 6-án le is adta a nevezését.

"Nagy örömömre szolgál, hogy Abu-Dzabiban térhetek vissza a pályára a kislányom szeptemberi születése után. Ez a torna a férfiak mezőnyében már régóta a teniszidény kezdetét jelenti, ezért is nagyon megtisztelő, hogy én lehetek az első nő, aki részt vesz ezen az eseményen. Ez nagyon izgatottá tesz" - nyilatkozta Serena Williams.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?