Senki sem duplázott Dunatőkésen

Igor Šulek

Mind a nyolc számnak más győztese volt a Hall Showjumping Tour téli díjugrató-sorozat negyedik hétvégéjén a dunatőkési Czajlik-rancson. Hazai lovas ezúttal nem volt köztük. 

„Összesen 169 rajtot jegyeztünk a két napon. Kicsit gyengébb volt a részvétel, mint az előző körben, de már máshol is beindultak a versenyek, s így elosztódnak a versenyzők. Ebben a helyzetben nálunk is elég szép mezőny gyűlt össze – mondta a döntő előtti utolsó viadalról Czajlik Zsuzsanna versenytitkár. – Nagyobb nevek is feltűntek a rajtlistán. Például Igor Šuleké, aki profi lovasként érkezett, és Gambler hátán megnyerte a 120 cm-s viadalt. A lóképzéssel és -tenyésztéssel foglalkozó ismert szlovák versenyző ezúttal megelőzte lányát. Rancsunk lovasai – Paál Leila Alexandra, Varga Lenka, Alföldy Lilla – nagyon ügyesek, lassan, de biztosan haladnak előre. Arra is tanítom őket, hogy veszíteni is tanulni kell. Ezúttal nem kerültek egyik számban sem a legjobb három közé, bár Lillától elpártolt a szerencse, elveszítette a kengyelét, s anélkül ért célba a lovával.” 

Érdekes

HALL SHOWJUMPING TOUR

Téli díjugrató-sorozat, 4. állomás, Dunatőkés – Sikkaton Cup, nyílt verseny, 7. forduló (70 cm, 13 induló): 1. Alexandra Kiabová (Melisa, JK Linda Prievidza) 0/70,34 (1,34).
Gyerek Cavalor Winter Cup, nyílt verseny, 7. forduló (95 cm, 31): 1. Katarína Petrášová (Cleopatra, Ranč Palomino Bohunice) 0/68,92 (-0,08).
Junior VÚC Trnava Cup, nyílt verseny, 7. forduló (105 cm, 25): 1. Katarína Martinkovičová (Monark du Charmeux, Spolok priateľov koní Trnava) 0/46,48.
Motor Car DS Cup, nyílt verseny, 7. forduló (115 cm, 6): 1. Katarína Morochovičová (Elobet, TJ Žižka) 0/53,47, 1/37,69.
Sikkaton Cup, nyílt verseny, 8. forduló (80 cm, 6): 1. Linda Hatarová (Le Grand, JŠ Zálesie) 0/67,47 (-0,53).
Gyerek Cavalor Winter Cup, nyílt verseny, 8. forduló (100 cm, 22): 1. Zuzana Barcíková (Dorian, Ranč Palomino Bohunice) 0/67,45 (-0,55).
Junior VÚC Trnava Cup, nyílt verseny, 8. forduló (110 cm, 17): 1. Lucie Vyskočilová (Quick Silver, JŠ Zálesie) 0/53,38.
Motor Car DS Cup, nyílt verseny, 8. forduló (120 cm, 6): 1. Igor Šulek (Gambler, , Ranč Palomino Bohunice) 0/63,10, 0/37,90.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?