Scolari: „Jól futballoztunk!”

Genf. Jól kezdte az Eb-t Portugália: három kapufát és két gólt rúgva győzte le Törökországot. Luiz Felipe Scolari elégedetten nyilatkozott: „Jól futballoztunk, és a munkánk felét már elvégeztük. Hat pont elég ahhoz, hogy továbbjussunk egy négyes csoportból, nekünk már van három.

Genf. Jól kezdte az Eb-t Portugália: három kapufát és két gólt rúgva győzte le Törökországot. Luiz Felipe Scolari elégedetten nyilatkozott: „Jól futballoztunk, és a munkánk felét már elvégeztük. Hat pont elég ahhoz, hogy továbbjussunk egy négyes csoportból, nekünk már van három.” A másik oldalon Fatih Terim abban látta a vereség okát, hogy nem sikerült tartaniuk a portugálok két szélsőjét, Ronaldót és Sabrosát, valamint nem tudták játszani saját játékukat. (ns)

Portugália–Törökország 2:0 (0:0)

Genf, 30 000 néző. Góllövők: Pepe (61.), Raul Meireles (92.). Játékvezető: Fandel (német). Sárga lap: Kazim Kazim, Gökhan Zan, Sabri Sarioglu. PORTUGÁLIA: Ricardo–Bosingwa, Pepe, Ricardo Carvalho, Paulo Ferreira–Joao Moutinho, A. Petit–Cristiano Ronaldo, Deco (91. F. Meira), Simao Sabrosa (83. Raul Meireles)– Nuno Gomes (69. Nani); TÖRÖKORSZÁG: Volkan Demirel–Ha?mit Altintop (76. Semih Sentürk), Servet Cetin, Gökhan Zan (55. Emre Asik), Hakan Balta–Mehmet Aurelio–Kazim Kazim, Emre Belözoglu–Mevlüt Erdinc (46. Sabri Sarioglu), Tuncay Sanli–Nihat Kahveci.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?