Šatan is ott lesz

Buffalo.

Buffalo. Azok után, hogy az Ottawa jégkorongcsapatának vezetői közölték, hogy az olimpiai hokitorna első szakaszára, három mérkőzés erejéig a szlovák válogatott rendelkezésére bocsátják Marián Hossát, Zdenek Chárát és Ivan Čierniket, a Buffalo is közölte, lehetővé teszi Miroslav Šatan részvételét a téli játékokon, mégpedig a második selejtezőmeccsen, a németek ellen léphet jégre.

A Sabres február 9-én utaztatja az olimpia színhelyére a szlovák csatárt. „Gyönyörű karácsonyi ajándék – mondta Šatan. – A klubtulajdonos tudatosította, milyen fontos számomra a részvétel.”

Ján Filc edző a következő NHL-játékosokat küldheti jégre a németek elleni selejtező meccsen: Ján Lašák, Rastislav Staňa – Radoslav Suchý, Jaroslav Obšut–Michal Handzuš, Ladislav Nagy, Miroslav Šatan Ľuboš Bartečko, Ronald Petrovický.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?