Šatan 10 milliót akar

Buffalo. A felcím értelmében szól az a cikk, amely Miroslav Šatanról jelent meg a Buffalo News című újságban. A szerző ugyan idézi Šatan szavait, hogy a Sabres színeiben szeretné folytatni pályafutását, de egyúttal azt is közli, a két fél nem tud megegyezni az új szerződésben.

Buffalo. A felcím értelmében szól az a cikk, amely Miroslav Šatanról jelent meg a Buffalo News című újságban. A szerző ugyan idézi Šatan szavait, hogy a Sabres színeiben szeretné folytatni pályafutását, de egyúttal azt is közli, a két fél nem tud megegyezni az új szerződésben. A Slovan Bratislava jelenlegi erőssége nem ad ultimátumot a Buffalónak, de szabad ügynökként nem zárja ki, hogy helyzete sokféleképpen alakulhat. „Ha nem egyezünk meg, világos, hogy mi történik. Eladnak. Én azonban bízom benne, hogy a Buffalo játékosa leszek.”

Šatan kivételt képez az NHL-ben. Nincs ügynöke, nincs menedzsere, minden kontraktust saját maga intéz, önmagát képviseli. Legújabban visszautasította a Sabres ajánlatát. Nemcsak az alapfizetésről van szó, hanem a különböző prémiumokról is. A tavalyi esztendőben 3,55 millió dollárt keresett, most a kétszeresét akarja 10 milliós gázsival. Ez nem túlzott követelés, hiszen Šatan teljesítménye évről évre javul, az elmúlt szezonban – sérülései ellenére 75 pontot szerzett és a klubvezetés azt hangoztatta, ő lesz a vezéregyénisége az újjáalakított csapatnak. A Buffalo főmenedzsere azt állítja, a felek már megegyeztek a kontraktus időtartamában, de a pénzben még nem. „A klub ajánlata elsősorban a prémiumokról szól, nem az alapfizetésről. Gond nélkül egyetértek a premizálással, de nagyon keveset beszélünk az alapfizetésről” – mondta a hokis, aki tudja, hogy az NHL kezdetén el kell hagynia az extraligás Slovan együttesét, s azon gondolkodik, hogy az I. ligás Topoľčany csapatában szerepelne. (ie)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?