Šanta remek védései

Dunaszerdahely. A szombati csallóközi találkozóra vásári hangulatban került sor. A sárga-kékek új vezetése ajándékkal is kedveskedett a futballrajongóknak, akiket ezúttal tárt kapuk fogadtak a stadionban.

Dunaszerdahely. A szombati csallóközi találkozóra vásári hangulatban került sor. A sárga-kékek új vezetése ajándékkal is kedveskedett a futballrajongóknak, akiket ezúttal tárt kapuk fogadtak a stadionban. Arról pedig, hogy jó hangulatban távozzanak a meccs végén a DAC-stadionból, a hazai játékosok gondoskodtak, akik négyszer találtak a mezőny fővárosi újoncának a hálójába.

Vezetőedzőként az Inter Bratislava és a csehszlovák válogatott két egykori kiválósága, Szikora György, illetve Ladislav Petráš ült a két csapat kispadján. Ezúttal a hazaiak kerekedtek felül, akik leckét adtak ellenfelüknek a helyzetkihasználásból. A Rapid kapujára tartó labdák mindegyike ugyanis Matkobiš hálójában kötött ki.

„Ma kijött a lépés. Kevésbé színvonalas találkozón újabb, rendkívül fontos három pontot szereztünk. Védenceim párját ritkító helyzetkihasználásával rendkívül elégedett vagyok. Főleg Bognár volt elemében, aki igazolta, a kapu előtt rendkívül gólveszélyes” – nyilatkozta a mérkőzés után a győztesek szakvezetője. A hazaiak védelme olykor elemi hibákat vétett, az első játékrészben Olejník két ízben is kötényt kapott a vendégek támadóitól. „Nem hagyhatom szó nélkül Šanta remek teljesítményét sem, aki 1:0-s vezetésünknél két esetben is biztos góltól mentette meg hálóját. Azok a forró pillanatok bizony az összecsapás fordulópontjának számítottak” – dicsérte a tréner a rutinos hálóőr teljesítményét, aki térdműtétét követő hosszú kihagyás után foglalta el helyét a kapuban.”

Szikora egykori csatártársa, Ladislav Petráš ismét önmagát produkálta. „Mit értékeljek? 4:2-re nyertek a hazaiak, ehhez nincs mit hozzáfűznöm” – nyilatkozta indulatosan az öltözőfolyosón. Majd némi hatásszünet után még hozzátette: „A bírók teljesítményét egyébként sem kommentálom”. Ami azt illeti, ezúttal bizony nem a játékvezetők ténykedése, sokkal inkább a gyatra helyzetkihasználás okozta a Petráš-legénység vesztét.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?