Saláta: Verhetőek az oroszok

<p><span style="font-size: 12px;">Saláta Kornél a cserepadról nézte végig a Wales elleni vesztes találkozót. A szlovák válogatott 31 éves, garamkövesdi származású hátvédje azonban bizakodó a szerdai, oroszok elleni mérkőzés előtt.</span></p>

„A felkészülés során nem is nagyon tudatosítottam, hogy közeleg az Európa-bajnokság, itt viszont megfogott a kontinensviadal hangulata. Bízom benne, hogy a balszerencsés vereség ellenére sem kell majd csomagolnunk a csoportmérkőzések után – mondta lapunknak Saláta, aki nem hiszi, hogy az oroszok ellen pályára lép. – Szerintem Ján Kozák nem fogja felforgatni a védelmet, de várhatóan a bal oldalon Hubočan váltja fel Šventót. Én csak akkor jönnék képbe, ha Škrtel vagy Ďurica megsérülne, de ezt egyáltalán nem kívánom nekik, mert jól játszanak, és jól teljesítettek a selejtezők során is. Ha netán a kapitány lehetőséget ad, akkor készen állok. Maradt még esélyünk a továbbjutásra, szerintem legyőzzük a szbornaját, az angolok ellen meg meglátjuk, mi lesz. Szerencsés esetben három ponttal is nyolcaddöntősök lehetünk.” 

Kérdésünkre, hogy volt oroszországi légiósként mit gondol, mi lehet a recept Berezuckijék ellen, Saláta Kornél így válaszolt: „Nagyon összeszokott csapatuk van az oroszoknak, amely a CSZKA Moszkvára épül, de szerintem könnyebben verhetőek, mint a walesiek.” 
 A Lokomotiv Moszkvában hét szezont lehúzó Ján Ďurica szerint is van esély szerdán a győzelemre. „A peches vereség után elsősorban a fejekben kell rendet tenni, hogy ezzel még korántsem fejeződött be számunkra az Eb. Ha sikeresek akarunk lenni az oroszok ellen, akkor a szombatinál jóval harcosabban és nagyobb győzni akarással kell játszanunk. Bízunk magunkban, hogy elkaphatjuk a szbornaját” – szögezte le az Új Szónak a dunaszerdahelyi születésű Ďurica. 

 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?