SAJTÓVÉLEMÉNYEK

Nagy visszhangja volt a médiákban az Anglia–Brazília összecsapásnak.
Estado de Sao Paulo (brazil): „Az R-trióból ezúttal Ronaldinho tündökölt, ő volt a párharc szomorú és egyben szerencsés hőse, mert kiállításáért kénytelen lesz kihagyni az elődöntőt.

Nagy visszhangja volt a médiákban az Anglia–Brazília összecsapásnak.

Estado de Sao Paulo (brazil): „Az R-trióból ezúttal Ronaldinho tündökölt, ő volt a párharc szomorú és egyben szerencsés hőse, mert kiállításáért kénytelen lesz kihagyni az elődöntőt.”

Coreio Brasiliense (brazil): „A máskor sárga mezekben játszó brazilok kékekben is sikeresek voltak. Pedig ez a szín már számos nagy csapat búcsúját hozta a vb-n, Brazília azonban kiszabadult a kelepcéből és a vb-cím felé tart.”

Reuters (brit): „SzuperRonaldinho az elődöntőbe küldte Brazíliát. Egy gólt előkészített, a másikat ő szerezte és hagyta, hogy aztán kiállítsák.”

onefootball.com (brit): „Rivaldo és Ronaldinho megtörték Eriksson csapatának harci kedvét, az angolok a második félidőben gyengén játszottak.”

The Sun (brit): „Brazília eloszlatta az angol álmot. Anglia drágán fizetett Seaman hibájáért.”BBC (brit): „Vége az álmunknak. A fiúk hősiesen harcoltak Anglia színeiben, de Brazília nagyon nehéz ellenfél volt.”

The Daily Mail (brit): „Anglia agóniában.”

The Times (brit): „Eriksson első veresége fontos nemzetközi mérkőzésen. Ronaldinho gólja után az angolok már nem találtak magukra.”

DPA (német): „Tizedszer jutott Brazília a vb-elődöntőjébe. A négyszeres világbajnok úgy győzte le Angliát, hogy tíz emberrel fejezte be a mérkőzést.” (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?