Rybáriková döntőig jutott Linzben

<p>Magdaléna Rybárikovát csak a&nbsp;döntőben állították meg a&nbsp;linzi tenisztornán: az első kiemelt szlovák játékos a fináléban 4:6, 1:6-ra kikapott a második kiemelt cseh Barbora Strýcovától.&nbsp;</p>

Rybáriková így a világranglistán a 28. helyről a 26.-ra lép előre, ami pályafutása eddigi legjobb helyezése.

„Bára remekül játszott a döntőben, és megérdemelten nyert – nyilatkozta Rybáriková, aki hetedik alkalommal került be WTA-torna fináléjába, és eddig négy trófeát nyert. – Az első játszma ki-ki szett volt, mindketten sérülésekkel bajlódunk, most nekem voltak nagyobb fájdalmaim, mert a Golubic elleni elődöntőben meghúzódott a lágyékom. Sajnálom, hogy a döntőben nem tudtam mindent beleadni, de a tornát pozitívan értékelem. A negyeddöntőben Cirstea ellen, majd az elődöntőben is nagyon jól játszottam. Ez a lassú borítás nekem nem nagyon fekszik, ezért is csodálkozom, hogy ilyen messzire jutottam.” (TASR)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?