RÖVIDEN

Szikoráék Tardoskedden
Tardoskedd. A Tardoskeddi Sportklub fennállásának nyolcvanadik évfordulójának ünnepségeit ma délután 15 órai kezdettel élményszámba menő futballgála is színesíti. A futballrajongóknak igazi csemegét ígér a helyi élő futball-legendák és a szímői öregfiúk találkozója.

Szikoráék Tardoskedden

Tardoskedd. A Tardoskeddi Sportklub fennállásának nyolcvanadik évfordulójának ünnepségeit ma délután 15 órai kezdettel élményszámba menő futballgála is színesíti. A futballrajongóknak igazi csemegét ígér a helyi élő futball-legendák és a szímői öregfiúk találkozója. Egyébként a pénteki számunkban beharangozott környei öregfiúk tegnap délben mondták le fellépésüket, őket helyettesítik a közeli község képviselői. Visszatérve a közönségvonzó focigálához, megtudtuk, a hazaiak színeiben olyan egykori futballnagyságok is pályára lépnek, mint Szikora György, Móder László, Móder József és Gyurek István. Emeli a jubileumi rendezvény rangját a sokszoros magyar válogatott labdarúgó, az Aranylabdás id. Albert Flórián részvétele is, ő élménybeszámolót tart a szurkolóknak. (ái)

Az egyeduralkodó ružinovi Rapid

Pozsony. Az általunk figyelt focibajnokságokban párját ritkító teljesítménnyel zárta az idényt a III. liga pozsonyi csoportjában játszó Rapid Ružinov csapata, mely a pontvadászat elejétől a végéig megőrizte veretlenségét. A Rapid mérlege: 22 győzelem, 8 döntetlen. A bajnokcsapat 30 összecsapáson 80 gólt szerzett, mindössze 16-szor rezdült a hálója. Ugyancsak kiváló teljesítménnyel büszkélkedhetnek a lévai járási bajnokságban diadalmaskodó ipolyságiak, hiszen az ő mérlegüket csupán egyetlen vereség csúfítja. A Šahy csapata góllövésben múlta felül más térségek bajnokcsapatait, hiszen 30 találkozón 132 gólt szerzett, s csupán 18-szor rezdült a hálója. A góltermésből elsősorban az Urblík testvérek vették ki a részüket, József 38-szor, Norbert pedig 32-szer volt eredményes. (gh)

A gólerős vágsellyei kapus

Vágsellye. A III. liga nyugati csoportjában a Šaľa és a Báč csapata vívott ádáz csatákat a bajnoki címért. Végül is a Vág-parti együttes végzett az élen. Főleg kiváló őszi szereplésének köszönhetően jutott egy emelettel feljebb, hiszen a Takács-legénység az említett időszakban veretlenül menetelve 15 találkozón 41 pontot gyűjtött, s 12 ponttal előzte meg Ladislav Hudec bacsfai védenceit. A listavezető ráadásul a 6-15. forduló közötti időszakban kiváló győzelmi sorozatot mutatott, ugyanakkor a pontvadászatban a leghosszabb veretlenségi szériát mondhatják magukénak, hiszen az 1–21. forduló közötti bajnoki szakaszban nem akadt olyan ellenfél, mely megfricskázta volna a tabellaelsőt. Ide kívánkozik, hogy a mátyusföldiek sorrendben negyedik legeredményesebb góllövője Valenský, aki hétszer talált az ellenfél hálójába. A kapus már huzamosabb ideje csapata legjobb góllövőihez tartozik, találatait egyébként büntetőkből éri el. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?