RÖVIDEN

Braunovát leváltották Vágsellyén
Vágsellye. Nem maradt következmény nélkül a Duslo Šaľa női kézilabdacsapatának hétvégi kudarca az EHF Kupában. Tegnap a klubvezetés menesztette Darina Braunová vezetőedzőt, és ideiglenesen eddigi segítőjét, Štefan Kelement bízta meg a csapat vezetésével.

Braunovát leváltották Vágsellyén

Vágsellye. Nem maradt következmény nélkül a Duslo Šaľa női kézilabdacsapatának hétvégi kudarca az EHF Kupában. Tegnap a klubvezetés menesztette Darina Braunová vezetőedzőt, és ideiglenesen eddigi segítőjét, Štefan Kelement bízta meg a csapat vezetésével. „Távozásom fő oka a Viborgtól elszenvedett súlyos vereség volt. Én nem dobhattam gólt játékosaim helyett! Más sikertelenséget nem róhatott fel nekem a klub vezérkara, mert vezetjük a szlovák-cseh bajnokságot, és az elmúlt év végén megnyertük a Szlovák Kupát is.” (SITA)

Kolník megdöntötte Plavucha csúcsát

Nyitra. Ľubomír Kolník, a nyitrai jégkorongcsapat 35 esztendős csatára vasárnap a turócszentmártoni együttes elleni győztes találkozón (2:1) belőtte 253. élvonalbeli találatát. Ezzel megdöntötte a Kassán majd Zólyomban korongozó Vlastimil Plavucha csúcsát, aki 252 alkalommal bizonyult eredményesnek a szlovák pontvadászatban. Az örökranglista harmadik helyezettje 247 góllal a 31 éves kassai Arne Kroták, aki reális eséllyel pályázik a rekord megjavítására. (SITA)

Szurkolók verekedtek Hollandiában

Amszterdam. Verekedés tört ki a holland és a bosnyák férfi kézilabda-válogatott világbajnoki előselejtező-mérkőzését követően. A Volendamban megrendezett találkozó előtt, az utcán már volt összeütközés a két csapat fanatikusai között, amely a mérkőzés után már magán a pályán folytatódott. Az NOS holland televíziós állomás jelentése szerint a verekedésben két rendőr és egy játékos sérült meg. A hatóságok egy bosnyák szurkolót letartóztattak. (MTI)

Bemutatták a Maradona-musicalt

Buenos Aires. Bemutatták a Maradonáról készült musicalt. A hétvégi ősbemutató Buenos Airesben volt, és teltház előtt adták elő. Mivel Maradona a 10-es számú mezt viselte, ez a darab címébe is belekerült, amely: „A 10-es menny és pokol között”. A musical három felvonásban mutatja be a bajnokot, aki a Buenos Aires-i nyomornegyedekből indult, és 1986-ban az argentin válogatottal együtt világbajnok lett. A Buenos Aires-i „Broadway”, a Corrientes sugárút egyik színházában bemutatott előadáson 45 színész játszik. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?