RÖVIDEN

Nemkívánatos személy Alpay
London. Valóságos hecckampány indult Angliában az Aston Villa török légiósa, Alpay Özalan ellen a szombati, isztambuli labdarúgó Eb-selejtezőn történt incidens miatt.

Nemkívánatos személy Alpay

London. Valóságos hecckampány indult Angliában az Aston Villa török légiósa, Alpay Özalan ellen a szombati, isztambuli labdarúgó Eb-selejtezőn történt incidens miatt. Szemtanúk szerint a két csapat játékosai és vezetői a szünetben egymásnak estek az öltözőfolyóson, miután a hazai hátvéd az egyik ujját belenyomta David Beckham arcába. A vétkes egyébként már a meccs közben is provokálta a vendégek kapitányát: annak elhibázott büntetője után odarohant hozzá, és fejével kissé meglökte őt. Beckham csak annyit árult el a szünetben történtekről, hogy Alpay valami csúnyát mondott az édesanyjáról. A török játékos nem jelent meg klubja edzésén, az Aston Villa vezetősége azonban gyelőre nem kívánta kommentálni az esetet. (MTI, TASR)

Mégis kell a Kanadai Nagydíj

London. Bernie Ecclestone nem akar megválni a Kanadai Nagydíjtól, ezért arra kérte Max Mosley FIA-elnököt, hogy a tervezettnél később hozzák nyilvánosságra a hivatalos jövő évi Forma-1-es versenynaptárt. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) tanácsa szeptember 11-én ideiglenes műsorral „állt elő“, amely szerint 17 verseny lesz a 2004-es sorozatban. Pedig augusztus 15-én maga Bernie Ecclestone közölte: „Megerősíthetem, hogy küldtünk egy levelet a futam főszervezőjének, hogy az FIA Forma-1-es világbajnokság kanadai eseménye nem kerül be a 2004-es naptárba.“ Ennek oka, hogy a kanadai kormány hatályba léptette a dohányipari szponzorációra vonatkozó teljes tilalmat.

A promóterrel kötött szerző-désben szerepel egy olyan kikötés, hogy amennyiben ez megtörténik, a testületnek joga van kihagyni a versenyt. A Belga Nagydíj is emiatt maradt ki a 2003-as futamok sorából, jövőre azonban visszatér. (MTI)

Magyar megkésett bajnoki címe

Érsekújvár. A pozsonyi bajnokságon kimaradt a műsorból a 10 ezer méter, ezért utólag szombaton a 8. érsekújvári tíz kilométeres viadal keretében rendezték a junior fiúk szlovákiai bajnoki futamát. Magyar Imre, a helyi AC versenyzője 32:28,8 perccel végzett az élen.

„Sorrendben negyedik junior aranyérmemet szereztem. Esélyesként indultam, de óvatosan kezdtem, majd fokozatosan gyorsítottam. A táv nagy részében egyedül futottam, mert igazi ellenfelem nem akadt a 14 tagú mezőnyben, ezért az időeredményem is gyengébb” – kommentálta győzelmét a zsitvabesenyői futó. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?