Rosberg vagy Hamilton?

<p>Melbourne. Az F–1-es Ausztrál Nagydíj első szabadedzése után a másodikat is a Mercedes pilótái zárták az első két helyen, de legalább a Ferrari már egy másodperc alá küzdötte le hátrányát Sebastian Vettel révén.</p>

ÖSSZEÁLLÍTÁS

A Nico Rosberg–Lewis Hamilton páros mögött egyelőre úgy tűnik, a Ferrari jobb lesz a Red Bullnál és a Williamsnél. „A Ferrari a hosszú menetek során hihetetlen köridőket ért el, nyitva kell tartanunk a szemünket – mondta az utóbbi istálló brazil pilótája, Felipe Massa, utalva Sebastian Vettel harmadik helyére. – A Ferrari sokkal jobb, mint tavaly, mi is benne leszünk a csatában, és ki tudja, talán a Red Bull nem mutat annyit, mint tavaly.”

Daniel Ricciardóék egyelőre valóban nem tündökölnek, a hazai pályán szereplő ausztrál és az orosz Danyiil Kvjat motorja is tönkrement.

A Manor-Marussia autói tegnap egyetlen kört sem tettek meg, állítólag azért, mert miután csődeljárást kezdeményeztek az istálló ellen, és el akarták árverezni eszközeiket, minden számítógépükről kitörölték az összes adatot. (nso)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?