Rooney megúszhatja a könyöklést

London |

<p>Várhatóan megússza büntetés nélkül egy Wigan-játékos szombati lekönyöklését Wayne Rooney, az angol Premier League-ben listavezető Manchester United futballsztárja.</p>

A 28. fordulóban rendezett találkozó - amelyet a vendég MU nyert meg 4-0-ra - ötödik percében a válogatott csatár durván megütötte James McCarthyt. A szövetség ugyanakkor minden bizonnyal nem tiltja el a tettest, mivel a játékvezető látta a mozdulatot, és szabadrúgást ítélt a házigazdáknak - más kérdés, hogy lapot nem adott.
   
"A bírónak egyértelműen ki kellett volna állítania, ha az én játékosom követett volna el ilyet, azt mondanám, nagyon szerencsés volt, hogy a pályán maradhatott" - jelentette ki Roberto Martinez, az Athletic edzője.
   
A másik kispadon helyet foglaló Sir Alex Ferguson nem értett egyet vele:
   
"Ez semmiség. Persze mivel Rooney érintett az ügyben, a sajtó hadjáratot fog indítani, hogy legkésőbb keddig akasszák fel vagy ültessék villamosszékbe."
   
A támadó a 84. percben szerzett góllal vette ki a részét a diadalból, a vörös ördögök pedig immár négy pont előnnyel vezetnek az üldöző Arsenal előtt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?