Ronaldóék megelőzték Puskásékat

Madrid |

<p>A spanyol futballbajnokság legeredményesebb, együttesen 51 gólnál járó kettősévé lépett elő a Real Madrid támadóduója, Cristiano Ronaldo és Gonzalo Higuaín az által, hogy a legutóbbi, hétközi fordulóban előbbi mesterhármast ért el, utóbbi pedig egyszer talált be a kapuba.</p>

A királyi gárda kettőse ezzel 51-47-es "vezetésre" tett szert legfőbb ellenlábasával, az FC Barcelona csatárpárjával, Lionel Messivel (31 gól) és Zlatan Ibrahimoviccsal (16) szemben. Egyszersmind megelőzte a Real történetének eddigi abszolút éllovasát, nevezetesen Puskás Ferencet és Alfredo Di Stéfanót. Utóbbiak a fővárosi elitgárda színeiben az 1960/61-es idényben közösen 49 gólt hoztak össze, ezt a rekordot adták most át a múltnak Ronaldóék - írta pénteki internetes kiadásában a Marca című spanyol sportnapilap.
Igaz, Puskásék 30 meccsen szerezték a 49 gólt.
Mivel az idei pontvadászatból még két forduló hátravan, a argentin-portugál duó növelheti össztalálatainak számát. Az 51-ből 26-ot jegyez Higuaín és 25-öt Ronaldo. Produktumukat önmagában minősíti, hogy a Real eddig 96-szor volt a mostani szezonban eredményes, vagyis Ronaldóék ketten szerezték a csapat találatainak több mint a felét.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?