Ronaldo kitálalt

Róma/Madrid. Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának brazil sztárja azzal vádolja Hector Cúpert, korábbi edzőjét, hogy tönkre akarta őt tenni.
– Miatta hagytam ott az Internazionalét. Ezt közöltem is vele. Megmondtam neki, hogy nem hiszek a munkájában.

Róma/Madrid. Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának brazil sztárja azzal vádolja Hector Cúpert, korábbi edzőjét, hogy tönkre akarta őt tenni.

– Miatta hagytam ott az Internazionalét. Ezt közöltem is vele. Megmondtam neki, hogy nem hiszek a munkájában. Ráadásul négyszer-ötször is azért szenvedtem kisebb sérüléseket, mert szándékosan nem tartotta be az orvosok útmutatásait. Egyértelműen rosszindulatú volt velem szemben – nyilatkozott a la Gazzetta dello Sportnak az idei világbajnokság gólkirálya.

Massimo Moratti elnökkel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy természetesen beszélt vele, közölte is álláspontját, a klubvezető azonban először azt hitte, csak azért méltatlankodik, mert így akar több pénzt kicsikarni. Később, amikor Cúper eltávolítását kérte, Moratti azt válaszolta, hogy tűrjön még egy darabig, az edzők úgyis cserélődnek.

– Én viszont nem akartam tovább várni. Elegem volt ebből a vezetői stílusból. Nála csak engedelmeskedni lehet. Soha nem mosolyog, nem beszélget senkivel – jelentette ki Ronaldo, aki szerint a csapatnak legalább a 60 százaléka utálja a vezetőedzőt. – Csalódtam Morattiban is, mert nem hitt nekem.

A világbajnok futballista ugyanakkor mondott pozitívumot is az interjú során. Méltatta például Christian Vierit, akivel nagyon jól megértette magát, és megemlítette azt is, hogy hálás Zinedine Zidane-nak, aki egyedüli játékosként látogatta őt, amikor a párizsi térdműtétje után lábadozott.

A spanyol élvonalban szereplő Rayo Vallecano leigazolta Ronaldo feleségét, Milene Dominguest. A 22 éves hölggyel – aki férje miatt hagyta ott előző csapatát, a Monzát – egyéves szerződést kötöttek.

A Rayo Vallecano vezetőinek viszont még tárgyalniuk kell a spanyol szövetség illetékeseivel, ugyanis a szabályok értelmében nem szerepelhetne külföldi játékos az amatőr szinten zajló női bajnokságban. Az legutóbbi idényben egy svéd lány csak az ellenfelek hozzájárulásával léphetett pályára a Spanyol Kupában, de a pontvadászatban még így sem játszhatott.

Sokáig úgy tűnt, a modellként is dolgozó Domingues az Atletico Madridban folytatja pályafutását, de végül az együttes elnökének, Jesus Gilnek nem tetszett, hogy „valaki a Realtól” az ő csapatában kapjon helyet...

Ronaldinha (ahogy férjéről elnevezték) kisgyermekként babák helyett labdával játszott, majd 17 évesen világcsúcsot állított fel, amikor kilenc órán át 55 197-et dekázott.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?