Ronaldo is gratulált Modricnak az Év játékosa-díjhoz

real
Faro |

Luka Modric, a világbajnoki ezüstérmes horvát válogatott és a Real Madrid középpályása szerint változatlanul jó a kapcsolata volt klubtársával, az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldóval, aki gratulált neki az Európa Labdarúgó Szövetségtől kapott Év játékosa-díjhoz.

Modric augusztus 30-án, a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolása után vette át az elismerést Monacóban. A horvát futballista a szavazáson Ronaldót, valamint a BL-döntős Liverpool egyiptomi támadóját, Mohamed Szalah-t előzte meg, de az Európa-bajnok portugál támadó nem vett részt az eseményen.
    
"Cristiano Ronaldo 15 gólt szerzett és újra BL-győzelemre vezette a Real Madridot. Nevetséges, hogy nem ő kapta a díjat" - nyilatkozta Jorge Mendes, Ronaldo menedzsere a voksolás eredményéről.

"Az egyéni elismerések mindig lényegesek, de ezeknél sokkal fontosabb a csapatként elért siker" - mondta Modric.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?