Ronaldo ellen tüntettek a Cruzeiro szurkolói

Ronaldo

A brazil Cruzeiro új tulajdonosa, a korábbi klasszis csatár Ronaldo ellen tüntettek a labdarúgócsapat drukkerei.

Nem alakul zökkenőmentesen a korábban "Fenoménnek" nevezett - játékosként a Cruzeiróban is megfordult - 45 éves volt támadó bemutatkozása új szerepkörében: szervezett szurkolói csoportok csütörtökön a klub edzőpályája mellett fejezték ki nemtetszésüket amiatt, hogy Ronaldo hagyja távozni a csapat egyik alapemberét. "Kövér Ronaldo! Gyere és magyarázd meg" - skandálták a méltatlankodó drukkerek.

Haragjukat az váltotta ki, hogy a klubvezetés nem hajlandó Fabióval egy évre szerződést hosszabbítani, csupán három hónapos további együttműködést kínált. A kapus, aki 2005 óta szerepel a Cruzeiróban és azóta 976 alkalommal viselte a csapat mezét, Instagram-bejegyzésben tárta a világ elé, hogy az előző vezetéssel létrejött megállapodást nem tartják tiszteletben a klub új irányítói.

A Cruzeiro hivatalos közösségi oldala nem kommentálta a kapus kijelentését, pusztán méltatta Fabio eddigi erőfeszítéseit.

A kétszeres aranylabdás, háromszor a világ legjobbjának megválasztott, kétszeres világbajnok Ronaldo - teljes nevén Ronaldo Luís Nazário de Lima - a múlt hónapban 400 millió reálért (22,2 milliárd forint) vásárolt többségi tulajdont a Belo Horizonte-i klubban, melyet vissza szeretne juttatni az élvonalba. Ehhez azonban szerinte az egyik fontos lépés a költségek csökkentése az adósságállomány mérséklése érdekében.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?