Remizett, de ott lesz Kölnben a Veszprém

Az MVM Veszprém hazai pályán 30:30-as döntetlent ért el a Vardar Szkopje együttese ellen a férfikézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, és mivel az első meccset 29:26-ra megnyerte, sorozatban harmadszor bejutott a május végi, kölni Final Fourba.

Az MVM Veszprém hazai pályán 30:30-as döntetlent ért el a Vardar Szkopje együttese ellen a férfikézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, és mivel az első meccset 29:26-ra megnyerte, sorozatban harmadszor bejutott a május végi, kölni Final Fourba. Az elődöntő sorsolását holnap rendezik.

A Veszprém nem kezdett jól, a vendégek 6:2-re vezettek tíz perc játék után. Később feljöttek Nagy Lászlóék, de a Vardar újból visszaállította a négygólos előnyt, amelyet a 26. percig tartott is. A második félidőben azonban feljavult a Veszprém, a 39. percben átvette a vezetést is. A Vardar egyszer még ugyan fordított, de csak egy góllal tudott elmenni, s végül az utolsó három percben három gólt szerző Momir Ilics vezérletével a veszprémiek biztosan hozták a továbbjutást érő eredményt.

„Remekül játszott ma a Vardar, amely egyre közelebb jár, hogy eljusson Kölnbe. Amikor elment négy góllal, akkor ellenfelünk volt az esélyes, de kontroll alatt tartottuk a mérkőzést és magunkat is. Lékai, Nagy és Ilics kiváló volt, Pálmarsson pedig kitűnően irányította a játékosokat. Szeretném megköszönni a szurkolóknak is, hogy ennyire buzdítottak minket végig a mérkőzés alatt” – nyilatkozta a veszprémieket irányító Xavier Sabaté.

A meccs végén azonban egy kirívó sportszerűtlenség is történt: az utolsó percben, amikor már eldőlt a párharc, egy drukker elgáncsolta a bírót.

A Final Fourba a magyar bajnok mellett eddig a lengyel Kielce és a német THW Kiel került be, a negyedik negyeddöntő visszavágója, a PSG–HC Zagreb összecsapás lapzárta után ért véget. (MTI, nso)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?