Remák harmadik 
a tokaji sakktornán

remák dezső
Tokaj |

Harmadik helyen zárt, de akár egy fokkal feljebb is végezhetett volna a Tokajban rendezett nemzetközi sakktornán a zétényi Remák Dezső.

Huszonheten ültek asztalhoz a II. Tokaj kincsei kupa nemzetközi sakktornán. Felső-bodrogközi képviselőink közül végül a zétényi Remák Dezső a harmadik, a kisgéresi Radi László a hetedik helyen zárt a 7 fordulós svájci rendszerben és rapid versenyszabályok szerint lebonyolított partisorozaton. Remák akár egy fokkal feljebb is végezhetett volna. „Sajnos egy kicsit eltaktikáztam a dolgot, azt hittem, hogy az utolsó fordulóban a döntetlen is elég lesz számomra, ezért is vettem lazábbra, elnéztem a többiek eredményét, és ez megbosszulta magát, ezért lettem rosszabb segédpontokkal harmadik. De első nekifutásra nagyon is jó szereplésként könyvelem el játékomat” – nyilatkozta lapunknak Remák Dezső. Radi is elégedett lehet teljesítményével, hiszen a megszerzett 7. helyezését jó eredményként említette.

Érdekes

II. TOKAJ KINCSEI KUPA

Tokaj (27 induló) – végeredmény:

1. Zámbó Zoltán (Miskolc) 6,5

2. Horváth László (Nyíregyháza) 5,5

3. Remák Dezső (Zétény) 5,5

…7. Radi László (Kisgéres) 4

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?