Régiófoci: Bősön elmarad az idénykezdés

foci
Bős |

A hét végén elrajtolnak a labdarúgó Régióbajnokság tavaszi küzdelmei is. A nyugat-szlovákiai IV. ligában a tabella második helyén tanyázó bősiek azonban kényszerpihenőt tartanak.

Az ok prózai: a játékteret kímélik. A Szlovák Labdarúgó-szövetség felkérésére ugyanis április 5–11. között éppen a csallóközi város stadionjában zajlik a női csapatok Európa-bajnoki selejtezője, melynek tétje az elit mezőnybe, az A csoportba való jutás.

„Tavaszelőn kiszámíthatatlanok az időjárási viszonyok. A hét elején havazott, a hét közepén eső áztatta a pályát. Tárgyaltunk a fociszövetség illetékeseivel, s elővigyázatosságból kíméljük a tavaly felújított játékteret. Mindezt annak érdekében, hogy az U19-es válogatottak háromcsapatos selejtezőtornájára a lehető legjobb körülményeket biztosítsuk a résztvevők számára. Ezen a megmérettetésen Azerbajdzsán, Szlovákia és Montenegró válogatottja csatázik az elit mezőnybe jutásért. Egyébként márciusban sem a felnőttek, sem a korosztályos csapatok nem játszanak vendéglátóként bajnokit a Parkerdei stadionban. Az edzések is más helyszínen zajlanak. Felgyorsultak az események. Megegyeztünk soros ellenfelünkkel (Športové Kluby Blava 1928), hogy a tavaszi idénynyitót szerdán, április 19-én este 18 órai kezdettel pótoljuk be. Mivel egy hét múlva újfent vendéglátók vagyunk, a nyitrai FC elleni találkozóra már az eredeti játéknapon és kezdési időpontban, március 19-én a nyékvárkonyi futballpályán kerül sor” – tájékoztatta lapunkat az előkészületben lévő nemzetközi focicsemegéről, a kék-fehérek csapatait érintő változásokról Kovács Zsolt, a bősi futballklub menedzsere.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?