Profi boksz: Pacquiao legyőzte De La Hoyát

<p>A fülöp-szigeteki Manny Pacquiao a nyolcadik menetben technikai KO-val legyőzte az amerikai Oscar De La Hoyát a két ökölvívó Las Vegas-i, váltósúlyú összecsapásán. A mérkőzés nem világbajnoki övért zajlott, az érdeklődés azonban világszerte nagy volt iránta, mivel a profi boksz két népszerű figurája csapott össze.</p>

Pacquiao - aki először küzdött ebben a súlycsoportban - már az első pillanatoktól irányította a meccset, gyakorlatilag minden téren fölé nőtt riválisának, és védekezésre kényszerítette a teljesen enervált De La Hoyát. Utóbbi értékelhető akciót is alig jegyzett. A vég a 8. menetet követően jött el, ugyanis a bedagadt szemű De La Hoya nem jött ki a következő felvonásra, és a sarokban ülve jelezte, hogy - pályafutása során először - feladja a küzdelmet.

A WBC-nél (Boksz Világszervezet) könnyűsúlyú világbajnok Pacquiao 48. győzelmét ünnepelhette, De La Hoyának - aki hat különböző súlycsoportban is vb-címet szerzett - ez volt a hatodik veresége. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?