Priskin aláírt a Watfordhoz

London. Priskin Tamás tegnap délután aláírta a szerződését az angol élvonal újoncához, a Watford futballcsapatához. A komáromi származású, háromszoros magyar válogatott csatár négy évre kötelezte el magát a London melletti kisváros együtteséhez.

London. Priskin Tamás tegnap délután aláírta a szerződését az angol élvonal újoncához, a Watford futballcsapatához. A komáromi származású, háromszoros magyar válogatott csatár négy évre kötelezte el magát a London melletti kisváros együtteséhez.

„Több mint kéthetes, nehéz tárgyalások után végre sikerült megegyeznünk az angolokkal – kezdte Csontó Károly, a támadó menedzsere. – Hétfőn úgy utaztam ki a szigetországba, hogy másnap lezárjuk az ügyet, hiszen a Győr és a Watford már korábban megegyezett a lelépő összegéről. Ehelyett kedd délelőttől este hétig vitáztunk védencem anyagi feltételeiről, mégsem jutottunk dűlőre. Ezért Tamás nem is játszott az Internazionale elleni előkészületi mérkőzésen. Adrian Boothroyd edző szívesen pályára küldte volna, ám féltettem, nehogy megsérüljön. Szerdán folytattuk a tárgyalást, a brit klubvezetők továbbra is makacskodtak, de végül kompromisszumos megoldás született. Biztos vagyok benne, hogy Priskin a Premiershipben is megállja helyét – mondta lapunknak Csontó Károly.

A hírek szerint a Watford 1 millió fontot fizetett Priskinért a Győrnek. Kérdésünkre, hogy mennyi lesz a futballista angliai fizetése, így válaszolt a menedzser: „Úgy egyeztünk meg, a szerződés anyagi részleteit nem hozzuk nyilvánosságra, ezért többet nem mondhatok.”

„Mindenki tudja, hogy a Premier League a legerősebb bajnokság a világon, és tudom, hogy a fejlődésemhez a Watford ideális csapat” – jelentette ki a Priskin első, Watford-játékosként tett nyilatkozatában. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?