Primera División – Ramost felmentették, Mourinhót nem

Madrid |

<p>A Real Madrid öt kiállított játékosa, illetve edzője közül egyedül Sergio Ramost mentette fel pénteken a Spanyol Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága.</p>

A Villarreal otthonában 1-1-es eredménnyel zárult szerda esti találkozót a Real Madrid kilenc játékossal fejezte be. Paradas Romero játékvezető Ramost a második sárga lapja miatt küldte le a pályáról a hajrában, de az egyiket törölte a testület, így ő szombaton pályára léphet a Real Sociedad ellen. Mesut Özil, aki reklamálásért kapott piros lapot, már nem úszta meg, őt és a kispadtól idő előtt öltözőbe küldött José Mourinho vezetőedzőt egy-egy meccsre szóló eltiltással sújtották.
Pepének, aki a mérkőzés után a játékvezető sértegetéséért gyűjtött be piros lapot, két bajnoki találkozót kell kihagynia, ugyanúgy, mint Rui Fariának, Mourinho segítőjének, akit már a 48. percben elküldött a játékvezető a kispadtól.
A Real Madrid hatpontos előnnyel vezeti a Primera División tabelláját a címvédő FC Barcelonával szemben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?