Premier League – Gólzáporos győzelemmel kezdett a Manchester United

Premier League – Gólzáporos győzelemmel kezdett a Manchester United

A Manchester United 5–1-re legyőzte vendégét, a Leeds Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság nyitófordulójának első, szombati találkozóján.

A manchesteriek az első perctől kezdve támadóan léptek fel, és a portugál Bruno Fernandes révén az első fél óra végén megszerezték a vezetést. A fordulás után szinte azonnal egyenlített a Leeds Luke Ayling bombájával, de az MU Mason Greenwood, valamint Fernandes második találatával hat perccel később már kettővel vezetett. A portugál végül mesterhármasig jutott és Fred is eredményes volt.

A hazaiak – akiknél a hajrában bemutatkozott a nyáron szerződtetett Jadon Sancho – első három, valamint ötödik gólját a világbajnok Paul Pogba készítette elő, ezzel a hetedik olyan labdarúgó lett a Premier League történetében, aki egy találkozón legalább négy gólpasszt adott. A középpályás az előző idényben 26 találkozón összesen háromszor hozta kihagyhatatlan helyzetbe csapattársait.

A hazai együttes a mérkőzés előtt jelentette be, hogy lezárult a világbajnok francia védő Raphaël Varane átigazolása: a 79-szeres válogatott hátvéd négyéves szerződést írt alá a Vörös ördögökkel, amelynek szurkolói hatalmas tapssal köszöntötték az összecsapás előtt a pályára kisétáló játékost.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?