Piszár bírta legtovább

Rimaszombat. Tegnap délután a rimaszombati ligaújonc is megkezdte a felkészülést a tavaszi labdarúgóidényre. Az első gyakorláson 26 játékos jelent meg. Az őszi keretből csupán a Losoncra igazolt Tomko hiányzott.

Ősszel hiányoztak a Piszár-gólok, tavasszal nagy szükség lesz rájukSomogyi Tibor felvételeÚj szerzemények (Urban, Dic, Barbosa és Kuzma) is találhatók a névsorban. Peter Zelenský vezetőedzőtől az időeltolódás miatt felmentést kapó két brazil, Amaro és Barbosa, valamint Urban kivételével minden játékos átesett az év eleji szokásos teszten. A futballisták egyik csoportjában Sľuka és Hílek, a másikban a két rangidős, Mráz és Piszár bírta legtovább a futás egyre gyorsuló iramát. Zelenský edző elégedetten szemlélte az eredményeket: „Ahhoz képest, hogy ez az első edzés, jó kondícióban vannak a fiúk. Igaz, büntetést helyeztünk kilátásba, ha nem megfelelő erőnlétben érkeznek vissza az ünnepek után. Mivel a többi élvonalbeli csapathoz képest később kezdtük a felkészülést, valahogy rá kellett bírnunk a játékosokat, hogy otthon se hanyagolják el a mozgást.” A tréner hozzátette, a keret még nem végleges. „Számítunk még erősítésekre, s ez fogja meghatározni azt is, kitől fogunk esetleg megválni. De ez még a jövő zenéje.”

A rimaszombati játékosok többsége már várta az első edzést, sokuknak hiányzott már a foci. Igaz, a kimerítő futás után talán változott a véleményük, de a labda láttán mindjárt jobb lett a hangulat. Mivel a futballisták utoljára karácsony előtt találkoztak, szó esett arról is, ki mivel töltötte az ünnepeket. 2004 szilveszterére valószínűleg Domik Attila fog leginkább emlékezni, mivel az óév utolsó éjszakáján kérte meg kedvese, Martina kezét. „Azóta már az eljegyzés is megvolt, az esküvőt pedig jövő nyárra tervezzük” – avatott be a részletekbe az újdonsült vőlegény. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?