Pinte: 300 ezer forint?

Budapest/Pozsony. Az Újpest elleni kupabúcsú és a Zalaegerszeg elleni bajnoki vereség után a magyar sajtó már megkongatta a vészharangot Csank János, a Ferencváros vezetőedzője felett.

Budapest/Pozsony. Az Újpest elleni kupabúcsú és a Zalaegerszeg elleni bajnoki vereség után a magyar sajtó már megkongatta a vészharangot Csank János, a Ferencváros vezetőedzője felett. Tegnap sikerült a Fradi szakvezetőjével felvennünk a kapcsolatot, aki lapunknak elmondta, hogy ő eddig a klubon belül nem találkozott a menesztésével kapcsolatos felvetéssel. „Nem jutottak el hozzám ehhez hasonló információk, az azonban biztos, hogy a Ferencváros edzője semmilyen körülmények között sincs egyszerű helyzetben, így azt is mondhatnám leegyszerűsítve, hogy állandóan inog a kispad alatta. Minden meccs maghatározó jellegű lehet a további munkámmal kapcsolatban. Jelen esetben nekünk a Kispest és az Újpest elleni rangadóra kell felkészülnünk, hogy a csapat tudása legjavát nyújtsa” – válaszolta kérdésünkre Csank János. Rákérdeztünk a szombati, Zalaegerszeg elleni mecscsen megbüntetett Pinte Attila esetére is, aki a magyar sajtó értesülései szerint 300 ezer forintot köteles befizetni a csapat kasszájába. „Az állítólagos büntetést, illetve a magyar sajtó információit nem kívánom kommentálni. Ami tény: Pinte hozzáállásával a ZTE elleni bajnoki mérkőzésen nem voltam elégedett, ezért került sor a büntetésre.” Kíváncsiak voltunk Csank mester benyomására a IV. ligás bacsfai csapatban szereplő Csölle József teljesítményére is, aki az előzetes hírek szerint hétfőtől a Ferencvárosnál szerepel próbajátékon. „Nem ismerek ilyen nevű futballistát, a csapattal sem edz új játékos, így nem tudok érdemleges információval szolgálni az ügyben” – válaszolta meglepődve kérdésünkre Csank János, a Fradi edzője.

Az FTC-vel kapcsolatos hír még, hogy a ZTE elleni bajnokin kiállított kapus, Szűcs Lajos két meccsre szóló eltiltást kapott, ami azt is jelenti, hogy nem állhat a zöld-fehérek kapujában a Kispest és az UTE elleni rangadón. (hp)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?