Péntek éjfélig lehet szavazni a legnépszerűbb magyar sportolóra

<p>Idén ötvenhatodik alkalommal kerül megrendezésre a Sportcsillagok Gálaestje, melyen a hagyományoknak megfelelően a sportújságírók szavazatai alapján rangsorolják és díjazzák az év legkitűnőbb sportolóit, edzőit és szövetségi kapitányait.</p>

A rangos eseményen a szurkolók szavazataikkal segíthetik kedvencüket a legnépszerűbb sportoló cím elérésében. Erre már csak néhány napjuk maradt, a szavazás december 6-án zárul. A lista több mint gazdag, 200 magyar sportoló neve díszeleg rajta, akik az idei év felnőtt világ- és Európa-bajnokságain, a Világjátékokon és a Bajnokok Ligájában értek el kiemelkedő eredményt egyéniben vagy csapatban. A hetek óta zajló versenyben hétről hétre változott az élen a helyzet, Szívós Márton és Nagy Viktor kapták el legjobban a rajtot, de egy hét után Hosszú Katinka kapaszkodott fel a lista tetejére, hogy tőle Michelisz Norbert vegye át a vezetést. Azóta is dúl kettejük csatája. A kitűnő autóversenyző az elmúlt két év közönségszavazásának győztese, de Hosszú Katinka a visszatámad,  bevetetette Facebook-oldalának rajongótáborát is, akik több tízezren vannak. Vajon kinek maradt több tartalékja a hajrára?
 
A top 5 jelenlegi állása:
Michelisz Norbert,
Hosszú Katinka,
Nagy Viktor,
Szivós Márton,
Szilágyi Áron,

Szavazni a facebook.com/sportcsillagok oldalon lehet.
 
A közönségszavazás keretében tíz szerencsés szurkoló értékes nyereménnyel gazdagodik. Közjegyző jelenlétében sorsolnak ki:

1. Egy két személyes VIP jegyet a december 19-ei gálaműsorra és vacsorára
2. Egy 100.000 Ft értékű wellness ajándékutalványt
3. Egy 50.000 Ft értékű wellness ajándékutalványt
4. Hat db Adidas ajándékcsomagot
 
A népszerűségi verseny győztese december 19-én, a Sportcsillagok Gálaestjén veszi majd át a díját, a Duna Televízió élő közvetítésének keretében.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?