Panama: az ország történetében először sikerült aranyat szerezni

Peking |

<p>Panama történetének első olimpiai aranyérmét nyerte a férfi távolugrásban Pekingben győztes Irving Saladino.</p>

"Életem nagy álma vált most valóra. Hosszú ideje vártunk már erre a pillanatra, bízom benne, hogy az elnök úr Panamában nemzeti ünneppé nyilvánítja ezt a napot" - lelkendezett a 25 éves panamai atléta, aki a negyedik sorozatban elért 8,34 méteres ugrásának köszönheti sikerét. Saladino elmondta: a verseny alatt fájdalmat érzett a lábában, de végig az éltette, hogy aranyérmes lehet. "Tudom, hogy nem a mai volt életem legjobb teljesítménye, de labdarúgó vb- döntőt is lehet 1-0-ás győzelemmel nyerni.
Tudják, egy közép-amerikai országban nincs sok esélyünk arra, hogy olimpiai bajnokok legyünk" - fogalmazott a panamai atléta, aki ideje nagy részét Brazíliában tölti.
Saladinót mostanáig nem kísérte szerencse az olimpián, hiszen négy éve Athénban még a selejtezőből sem jutott tovább. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?