Palikék felborultak

Budapest. A hatodik helyen ért célba Jaroslav Katriňák a Közép-Európa-rali első gyorsasági szakaszán. A motorosoknál a spanyol Coma ért a leggyorsabban célba, az autósoknál pedig Carlos Sainz volt a legjobb az első szakaszon.

Budapest. A hatodik helyen ért célba Jaroslav Katriňák a Közép-Európa-rali első gyorsasági szakaszán. A motorosoknál a spanyol Coma ért a leggyorsabban célba, az autósoknál pedig Carlos Sainz volt a legjobb az első szakaszon.

Voltak azonban olyanok is, akiknek nem volt zökkenőmentes az első 63 kilométer: Palik László és Darázsi Gábor felborult a Nissannal. Palik a Dabas közelében fekvő Kardostanya mellett rendezett szakasz célja előtt mintegy 2,5 km-rel borult. A gép súlyosan megrongálódott, ami csak elromolhatott, az el is romlott, így a motort, kuplungot, féket, szélvédőt és minden egyebet cserélni kellett. Palikék végül összekalapálták az autójukat, és a folytatás mellett döntöttek.

KÖZÉP-EURÓPA-RALI, 1. szakasz, 63 km – motorosok: 1. Coma (spanyol, KTM) 40:00, 2. Despres (francia, KTM) + 1:15, 3. Vladomis (spanyol, KTM) + 1:17, ... 6. Katriňák (szlovák, KTM) + 2:09. Autósok: 1. Sainz (spanyol, Volkswagen) 39:56, 2. Gordon (amerikai, Hummer) 40:37, 3. De Villiers (dél-afrikai, VW) 40:52. ( m)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?