Owen nem eladó

Liverpool. Gerard Houllier, az FC Liverpool labdarúgócsapatának francia vezetőedzője szerint Michael Owent nem adják el a Real Madridnak. A szakember arra a sajtóértesülésre válaszolt, amely szerint a spanyol elitklub 25 millió fontot kínált az angol válogatott csatáráért.

Liverpool. Gerard Houllier, az FC Liverpool labdarúgócsapatának francia vezetőedzője szerint Michael Owent nem adják el a Real Madridnak. A szakember arra a sajtóértesülésre válaszolt, amely szerint a spanyol elitklub 25 millió fontot kínált az angol válogatott csatáráért. „Akár 52 milliót is ajánlhatnának érte, akkor sem adnánk el. Meg akarjuk tartani Michaelt, hiszen mindenki szereti őt Liverpoolban. Valahányszor beszélek vele, mindig azt hangoztatja, hogy maradni akar” – mondta a tréner. Owen jelenlegi szerződése másfél év múlva jár le, ám információk szerint az FC Liverpool vezetői már legalább négyféle tervezetet ajánlottak fel a 23 éves fenoménnak. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?