Ötven pont a kőhídgyarmati rajtért

westernlovaglás
Kőhídgyarmat |

Hatvannál több lovas indult a Westernlovagló Vándorkupa 2019 harmadik állomásán, a Kotra-rancson megrendezett versenyen. „Mindenki hozta a formáját a nehéz pályán. 

Előtte sokat esett az eső, így valóban próbára tette a lovasokat és lovakat. Mivel a körülmények a szokottnál igényesebbek voltak, a versenybíróság úgy döntött, hogy a vándorkupában indulók mindannyian ötven pontot kapnak a sorozatba, de a kialakult sorrend szerint hirdetnek eredményt – mondta lapunknak Kotra Péter házigazda. – Komoly próbatétel volt megbirkózni a mély talajjal, de hozzáteszem, az a jó lovas, aki mindenhol bír a lóval, viszonyulva a pálya kihívásaihoz. Minden számban más győzött, ezúttal nem volt duplázó. A naszvadi Bobek László a hordókerülés profi openben lett első. Számunkra külön öröm volt lovasunk, Magyar Nikolett második helye a juniorok között. Nem tudott edzeni, mégis felért a dobogóra. Régi barátaink, lovastársaink közül Németh Attila és Uzsák Miki is eljött versenyünkre, amely elég későig elnyúlt. Belefért a Cowboy race ügyességi szám is, ahol mind a tizenhárom induló megmutathatta, hogyan tud bánni a lóval a rögtönzött pályán. Végül a naszvadi Matúš Lošonci lett a legjobb. Élete első versenyén indult, és győzött.” 

Érdekes

WESTERNLOVAGLÓ VÁNDORKUPA 2019, 3. állomás

Kőhídgyarmat – szlalom, juniorok: 1. Mihály Borbála (Wahida), 2. Kiss Jessica (Sanny, mindketten Nýrwest Nýrovce, 3. Szendi Fanni (Nox, Safari ranch Iža); open: 1. Tóth Natália (Karmen, South Star Levice), 2. Nikola Havrilová (Linsy, Lángov dvor Trnovec nad Váhom), 3. Martina Skálová (Pegi, Nýrwest Nýrovce); profi open: 1. Múcska Gergő (Kam Freckles Memory, Big Family ranch Tomašíkovo), 2. Takács Tamás (Rómeo), 3. Takács László ( Szamír, mindketten Takács western ranch Dlhá nad Váhom).


Hordókerülés, juniorok: 1. Múcska Barbara (Kam Freckles Memory, Big Family ranch Tomašíkovo), 2. Magyar Nikolett (Sany, Kotra ranch Kamenný most), 3. Mihály Borbála (Wahida, Nýrwest Nýrovce); open: 1. Takács László (Szamír, Takács western ranch Dlhá nad Váhom), 2. Molnár Alica (Sweet Dreams Leader, Jazdecký klub Vrakúň), 3. Takács Tamás (Rómeo, Takács western ranch Dlhá nad Váhom; profi open: 1. Bobek László (Amoeba Chick, Bobek farm Nesvady), 2. Natália Kresanová (Dajanka Red Surprise, Ranč u Rapsu), 3. Múcska Gergő (Rooster Little Peppy, Big Family ranch Tomašíkovo).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?