Országos futsaldöntőben a sportgimisek

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSNagyszombat/Dunaszerda-hely. Két sikeres akadályvétel után már a középiskolák országos döntőjében vannak a Dunaszerdahelyi Sportgimnázium futsalosai.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Nagyszombat/Dunaszerda-hely. Két sikeres akadályvétel után már a középiskolák országos döntőjében vannak a Dunaszerdahelyi Sportgimnázium futsalosai. Zsákovics Tibor és Hegedűs László védencei fölényesen nyerték a dunaszerdahelyi járási döntőt, majd a Nagyszombat megyei bajnokság fináléjában büntetőkkel kerekedtek felül vendéglátó ellenfelükön. „Még azzal is harcolnunk kellett, hogy részrehajló volt a bíráskodás, fölöslegesen hosszabbítottak a döntőben a játékvezetők, de végül is mi nyertünk, és képviselhetjük megyénket az országos fináléban – mondta lapunknak Hegedűs László edző, csapatvezető. – Másodszor kerültünk Szlovákia legjobbjai közé, első próbálkozásunkon negyedikek lettünk. Nagy siker ez a menetelés, mert előtte két évig még a megyei fordulóba sem jutottunk el. Jó gárdánk van. A gyerekek akarnak játszani, lelküket is a pályán hagyják, és az sem mellékes, hogy jól tanulnak. Előtte a járási döntőben mindenki látta, hogy mi vagyunk a legjobbak, papírforma szerint, fölényesen lettünk elsők.”

A járási és megyei bajnokság tényei a Hírkosárban. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?