Őrjöngés az edzésen

Budapest. Fantasztikus érdeklődés mellett edzett kedden a brazil válogatott a Puskás Ferenc-stadionban – 25 ezren csodálták a lelátóról Ronaldinhóékat. A sztárok aztán átadták a terepet a magyar válogatott tagjainak, azonban a nézők többségét ez már nem vonzotta, csupán kétezer fanatikus figyelte, hogyan vezényel edzést Lothar Matthäus...

Kaká a keddi gyakorláson parádés dolgokat művelt a labdával(nb1.hu-felvétel) Tényleg fantasztikus volt, ahogy Kaká és Ronaldinho 25 méterről küldött szabadrúgásból valamennyi kísérletére képes volt eltalálni a léc és a jobb kapufa kereszteződését, ezek a zsenik egyetlen centit sem tévedtek. Igaz, lehet fanyalogni, hogy egyik kísérletből sem lett gól, de akkor is csodálatos volt nézni ezt a rúgótechnikát.

A bemelegítés után jöhetett a kétkapus játék: először egész pályára fociztak a dél-amerikaiak, és bár sok gól nem esett ekkor (nem is eshetett, hiszen Carlos Alberto Parreira mester félpercenként megszakította a játékot némi tanácsadás ürügyén), ám akkor is csak ámulni tudtak a nézők a hajszálpontos indítások láttán. Utána pedig azt is tapasztaltuk, hogy miért is mondja mindenki azt a brazilokra, hogy ők még játsszák a futballt. A két kapus, Dida és Marcos ugyanis a jelek szerint csatárposztra tör, ezért a befejező húsz percben ők a mezőnyben próbáltak minél szebb dolgokat bemutatni, a hálók elé pedig Mancini és Luís Fabiano állt. A vészkapusok röpködtek, a botcsinálta csatárok pedig egyszerűen képtelenek voltak hibázni, csak ők rúgtak gólt...

Várta, nagyon várta a brazil labdazsonglőröket a szurkolósereg, és amikor kilépett az öltözőből az első játékos, Luís Fabiano, majd felrobbant a stadion. Aztán sorra jöttek a többiek, utoljára a legnagyobb sztárnak tartott Ronaldinho. Ekkor valami elképesztő volt az, amit a közönség művelt, kiabált mindenki, látszott, hogy ennek a huszonötezer embernek élete egyik nagy pillanata jött el.

Nem volt ez egy kifejezetten hajtós, rakkolós edzés, sőt megkockáztatjuk, nem is vették komolyan az egyórás tréninget a brazilok – ám csöppet sem baj ez, mert belemenések helyett láthattunk káprázatos trükköket, szenzációs cseleket, leírhatatlan labdabűvöléseket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?