„Óriási siker született”

Komárom. Hatalmas érdeklődés kísérte a komáromi kajaknégyes szereplését az olimpiai döntőben. Hogyan vélekednek a megszerzett bronzéremről a városban élők? Négy vélemény a sok közül:
SZABÓ ATTILA kajakvilágbajnok: „Annak ellenére, hogy mindenki aranyérmet várt, óriási siker született.

Komárom. Hatalmas érdeklődés kísérte a komáromi kajaknégyes szereplését az olimpiai döntőben. Hogyan vélekednek a megszerzett bronzéremről a városban élők? Négy vélemény a sok közül:

SZABÓ ATTILA kajakvilágbajnok: „Annak ellenére, hogy mindenki aranyérmet várt, óriási siker született. Most még némi csalódás tapasztalható a városban, de egy pár nap múlva megmutatkozik a bronzérem igazi értéke. A döntő csak azt bizonyította, mennyire más az olimpia, mint a világbajnokság. Szerintem elégedettek lehetnek a fiúk. A verseny már az elején eldőlt, amikor úgy tűnt, biztonsági iramot mennek Ricsiék, s a végére elfáradtak az ellenszélben.”

POLHAMMER LÁSZLÓ, a kajakosok nevelőedzője: „Sajnos, fújt a szél! Az elején hátrányba kerültek, és utána már nem tudták bevetni korábban eredményes hajrájukat. Nem vereség a bronzérem, hiszen a srácok mindent kiadtak magukból. Már ötszáznál láttam, hogy nem lehet behozni a lemaradást. Én a harmadik helynek is örülök.”

PAULIK JÓZSEF, a kosárlabdaklub sportigazgatója: „Többet vártam, de a harmadik hely is megörvendeztetett. Nem ért csalódás. Nagy csata folyt a pályán. Aki látta, nem mondhat mást: a magyarok egyértelműen jobbak voltak, s városunk versenyzői sikeres harcot vívtak a bronzéremért.”

HOFFER FERENC, a tavalyi bajnok Hoffer sakk-klub tulajdonosa: „Csak hallgattam a fiúk szereplését. Az egyik szemem sír, a másik nevet. Egyosztálynyi különbséggel nyertek a magyarok, de közben egy kicsit szomorú vagyok, mert városunk küldöttei harmadikok lettek. Kár, hogy a fiúk év közben nem csaptak össze ellenfeleikkel, talán másképp készülhettek volna az athéni olimpiára. Jó a bronzérem is, de apró csalódás tolakszik mellé.” (jmk)

Ünnepséggel várják az olimpikonokat

Komárom. Bronzérmes olimpikonjai méltó fogadtatására készül Komárom. A város vezetése kedden 12-re a Klapka térre vár mindenkit, hogy együtt köszöntsék és ünnepeljék az olimpiai harmadik kajaknégyes tagjait, Riszdorfer Richárdot és Mihályt, Vlček Eriket, valamint Juraj Bačát. (vkm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?