Óriási csata várható

London. A szakértők szerint óriási csata várható ma (20.45) a Stamford Bridge-en, ahol a Chelsea 3:1-es hátrányt igyekszik ledolgozni a sztárcsapatok ellen sem megrettenő AS Monacóval szemben a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében.

London. A szakértők szerint óriási csata várható ma (20.45) a Stamford Bridge-en, ahol a Chelsea 3:1-es hátrányt igyekszik ledolgozni a sztárcsapatok ellen sem megrettenő AS Monacóval szemben a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. A londoni gárda dolgát megnehezíti, hogy eltiltás miatt Makelele és Desailly sem léphet pályára. Ráadásul sérülés miatt Verón, Duff és valószínűleg Mutu is kihagyja a visszavágót. – Százszázalékos teljesítményre lesz szükségünk, míg az AS Monacónak rosszul kell játszania. Csak így juthatunk a döntőbe – mondta Claudio Ranieri, a Chelsea edzője.

Shabani Nonda, a Monaco csatára úgy véli, hogy a biztosnak tűnő előny ellenére nem számíthatnak könnyű estére Londonban. – Nagy hibát követnénk el, ha úgy gondolnánk, hogy mi vagyunk az esélyesek. Csak akkor juthatunk tovább, ha a kezdést követően tökéletesen figyelünk, s nem a vezetésre gondolunk.

Fernando Morientes szintén visszafogott – Ki kell bírnunk a hazaiak nyomását, hiszen biztos, hogy mindent megtesznek a sikerért Egy lépésre vagyunk a döntőtől, nincs szükség ennél nagyobb motivációra.

A várható kezdőcsapatok – CHELSEA: Cudicini–Johnson (Melchiot), Gallas, Terry, Bridge– Grönkjaer, Lampard, Geremi, Cole –Gudjohnsen, Crespo. MONACO: Roma–Ibarra, Rodriguez, Givet, Evra–Bernardi, Cisse, Plasil, Giuly– Nonda (Prso), Morientes.

A másik elődöntő, a tegnap esti Deportivo La Coruna–FC Porto találkozó lapzárta után kezdődött.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?