Öltözőavatás Bacsfán

Pozsony. A III. ligás újonc bacsfai futballcsapat az első négy forduló során mindössze egy alkalommal szerepelt hazai pályán (5:1-re lelépte párkányi együttest), ennek ellenére az élmezőnyben tanyázik.

Pozsony. A III. ligás újonc bacsfai futballcsapat az első négy forduló során mindössze egy alkalommal szerepelt hazai pályán (5:1-re lelépte párkányi együttest), ennek ellenére az élmezőnyben tanyázik. Ugyanis a mindössze 400 lakost számláló csallóközi község együttese idegenben is jeleskedik, a Trnava B elleni balszerencsés vereség után (1:3) a Dolné Vestenice (2:0) és a Bánovce otthonában is nyerni tudott (2:1). Holnap a Lednické Rovne gárdáját látják vendégül Ladislav Hudec edző védencei. „Elkészültek az új, a régebbinél háromszor tágasabb öltözők, amelyeket ünnepélyesen a meccs előtt adunk át. Természetesen győzelemmel akarjuk emlékezetessé tenni ezt a napot. A találkozón mutatkozik be Kozmér László (28 élvonalbeli meccsen játszott), a hátvéd a pozsonyi Slovan vendégjátékosaként az őszi idény végéig nálunk kergeti a labdát. Az sincs kizárva, hogy Gőgh Árpád is hozzánk igazol” – mondta lapunknak Németh Jenő menedzser, aki elárulta, legalább ezer nézőre számít.

Nem is olyan régen még a II. ligában szerepelt a rozsnyói csapat, amely jelenleg a negyedik vonalban bukdácsol. Hat forduló után négy pontjával (1-1 győzelem és döntetlen, négy vereség; 9:13-as gólarány) az alsóházban, a 14. helyen szerénykedik. Egy héttel ezelőtt a Lastomír otthonában szenvedett 1:0 arányú vereséget, ám egy kis szerencsével könnyen megszerezhette volna az egyik pontot. Vasárnap, a szokásos időpontban (10.30) az éllovas és még veretlen Krompachy gárdáját fogadja. Tehát újabb nehéz összecsapás előtt áll a szebb napokat látott csapat.

„Legutóbb már sokkal jobban játszottunk, mint az ezt megelőző bajnokikon. Fiatal együttesünk újabb középpályással erősödött, a hét közben ugyanis leigazoltuk a nagyveszverési Brnčíket. Különben két év alatt teljesen kicserélődött a csapat! Ha a védőjátékunk feljavul, akkor, minden bizonnyal, sikerül a pontszerzés. Nagyon kell ügyelnünk arra, nehogy gólt kapjunk a meccs elején, mert ez letörné a fiúkat” – mondta Balázs Viktor klubelnök. (sz. z., zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?