Olasz parádé a spanyol ászok ellen

Egyértelmű sikert hozott az olasz–spanyol párharc a labdarúgó BL szerdai játéknapján. A Milan hazai pályán múlta felül a Barcelonát, míg az Inter Valenciában győzött 5:1-re.

Carlo Ancelotti, az AC Milan vezetőedzője elismerően beszélt csapata védelméről: „A hátsó alakzat ezen az estén szinte hibátlanul működött, a megingásoknál a szerencse megmentett bennünket. A remek védekezésből gyors és jó ellentámadásokat vezettünk, de sajnos a befejezéseknél nem összpontosítottunk eléggé.”

Claudio Ranieri, a Valencia mestere szinte áradozott az Internazionaléval kapcsolatban: „Először is gratulálni szeretnék az olaszoknak, hiszen fantasztikusan játszottak. Ezen az estén a néhány évvel ezelőtti AC Milanra emlékeztettek engem. A pálya minden egyes pontján fölülmúltak minket, így még az ilyen arányú győzelmük is teljesen megérdemelt.”

„Már régóta érzem, hogy képes ehhez hasonló teljesítményre a gárda, ennek ellenére még álmaimban sem gondoltam volna, hogy pont a Valencia ellen nyerünk ekkora különbséggel” – értékelt Roberto Mancini, a milánóiak trénere.

Arsene Wenger, az Arsenal szakvezetője elégedetlen volt csapata teljesítményével a Panathinaikosz elleni 2:2-t követően. „Minden összecsapásunkon, ha megszerezzük a vezetést, akkor többnyire még egy-két góllal megterheljük az ellenfelet. Sajnos, ezen az estén engedtük, hogy a görögök felálljanak a padlóról.” Az összecsapás negatív hőse Jens Lehmann, a londoniak német kapusa volt, aki először fölöslegesen hagyta el őrhelyét, majd kilenc perccel a befejezés előtt elnézett egy beadást. „Minden kapusnál előfordul, hogy rossz napja van. Az első gól egyértelműen Jens hibája volt, de úgy érzem, a másodiknál nem tehetett semmit” – mondta Wenger. (mti, o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?