Okolinszký Ingrid édesapjának köszönheti a nyereményt

Szencse (Podhájska) |

<p>A termálfürdőjéről ismert Szencsén (melynek szlovák neve – Podhájska – talán ismerősebben csenghet az olvasónak, lévén ott még a gyorsvonat is megáll) elautókázgatunk egy ideig, amíg a kapott instrukciók (üzlet, sínek, patak, istállók) szerint próbáljuk megtalálni Okolinszký Ingridet, a tippverseny őszi idényének legjobb női tippelőjét.</p>

Mikor három eredménytelen kör után megkérdezünk egy járókelőt, merre is induljunk, felderült arccal mondja: „Éppen itt jön a férje a lóval, majd ő elmagyarázza!” Nyertesünk férje éppen a nemrégiben vásárolt lovacskát tanítja be arra, hogyan húzza a kocsit a faluban. A ló kissé még tiltakozik és rángatja a fejét, amikor szembetalálkozik az autóval, mialatt Okolinszký Gábor elmagyarázza, hogyan is találunk el hozzájuk. Az instrukciók ugyanazok (üzlet, sínek, patak, istállók), de a kézmozdulatokkal kísérve mégis hatékonyabbak, így hamarosan már egy kellemesen meleg nappaliban ülünk.
„Apunak, Tóth Bélának köszönhetem a nyereményt, mert ő tölti ki a nevemben a szelvényeket. Ő nagyon ért a focihoz, ez a hobbija, sokszor nézi a meccseket a tévében, és az újságban is elolvassa a híreket a csapatokról. Néha szoktunk is a fociról beszélgetni, és azt is mindig megnézem az Új Szóban, hogyan állunk, hány pontunk van. Olykor-olykor a férjem is megnéz egy futballközvetítést a tévében – mondja a legjobb női tippelő, aki 10 000 koronás vásárlási utalványt nyert édesapja jó tippjeinek köszönhetően. – Még nem tudjuk, mire fogjuk költeni a díjat, jól meg kell gondolni. Lehet, hogy egy fagyasztót veszünk belőle.”
Okolinszkýék nagy gazdaságról gondoskodnak, a korábban már látott lovacskán kívül van egy másik lovuk is, egy Goral nevű csődör. Goral nagyon megörül, amikor kinyílik az istálló ablaka, azt hiszi, eljött az etetés és a szaladgálás ideje, de most csak simogatást kap. „Már 19 éves, és a kistapolcsányi méntelepről származik. Nagyon okos, értelmes ló, magyarul is ért, mert korábban egy magyar gazdáé volt – magyarázza Okolinszký Ingrid. – Amikor este kiengedjük az istállóból, mindig feljön a házhoz, mert tudja, hogy dobok neki almát. Szerintem, ha nyitva hagynám az ajtót, a szobáA ba is bejönne!” (Bőd Titanilla)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?