Novota még semmit nem tud a folytatásról

Bécs |

<div>Novota János, a bécsi Rapid kapusa még nem tudja, mi lesz vele, és sportszerűen elismeri, az lett volna meglepetés, ha Ján Kozák nevezte volna a válogatottba.&nbsp;</div><div>&nbsp;</div>

A szlovák futballválogatott a litvánok elleni idegenbeli vb-selejtezőre készül, ám Novota János hosszú idő után kimaradt a keretből. „Természetesen mindenki boldog, ha ott lehet a válogatottban, de számítottam erre a döntésre. Sportszerűen tudatosítanom kell, hogy mivel a klubomban nem védek, az lett volna meglepetés, ha meghívót kaptam volna a nemzeti csapatba” – nyilatkozta lapunknak Novota, aki bízik benne, a válogatott győzni tud Litvániában. Novota tavaly ősszel került mellékvágányra a Rapidnál, azóta még a kispadon is csak ritkán kap helyet. Így, bár a klubhoz 2018 nyaráig szerződés köti, jogos a kérdés, mi lesz vele, távozik-e a klubtól. „Még nem tudok semmit. Azt sem igazán tudom, mikor fog ez kiderülni. Volt egy-két beszélgetésünk a klubban, de semmi konkrét” – hárította el érdeklődésünket a 33 éves kapus.  A Rapidnak még három meccse van hátra a szezonból, két bajnoki, majd június elsején a Salzburg elleni kupadöntő. A bécsiek a tízcsapatos bajnokságban 40 ponttal a tabella 6. helyén állnak, ennél jóval merészebb álmaik voltak a szezon előtt. „Nagyon rossz szezon van mögöttünk, a legrosszabb, amióta itt vagyok a Rapidban. Szerencsére a kiesés már nem fenyeget minket, nyugodtan készülhetünk a kupadöntőre – szögezte le Novota. – Ha megnyernénk a kupát, az kárpótolna minket, és sokat változtatna a szezon megítélésén. Tudjuk, hogy a Salzburg nagyon erős ellenfél, óriási előnnyel nyerte meg a bajnokságot, de egy meccsen bármi megtörténhet.”  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?