Női tippelői fortélyok

Milyenek a tippelési szokásaik? Mi az eredményességük titka? – kérdeztük a versenyünk 11. fordulójában győztes három hölgyet.
PONGRÁC ANNA. „Először is meg kell jegyeznem, nagyon szeretem a futballt.

Milyenek a tippelési szokásaik? Mi az eredményességük titka? – kérdeztük a versenyünk 11. fordulójában győztes három hölgyet.

PONGRÁC ANNA. „Először is meg kell jegyeznem, nagyon szeretem a futballt. Természetesen figyelem, már amennyire lehet, az egyes csapatokat, teljesítményüket, de néha olyan együttesek is terítékre kerülnek, melyeket nem ismerek. Olyankor a megérzésemre hagyatkozom.”

ZBORAI ANDREA. „Valójában édesapámmal közösen próbáljuk összeállítani a helyes tipposzlopot. Először én írom le elképzelésemet az eredményeket illetően, majd édesapám is átnézi, aki figyelembe veszi a csapatok helyezését, formáját a tabellán. Ezek után áll össze a beküldésre kerülő tippszelvény.”

CSOMA VIOLA. „Nálunk az egész család versenyez, és eddig én vezetem a képzeletbeli rangsort. Egyedül állítom össze a szelvényt, de őszintén bevallom, ismeretlen csapatok esetében csak hasból tippelek. A férjem, aki jobban figyeli a futballeseményeket meg is jegyezte, hogy a női megérzés néha többet ér, mint a papírforma.” (sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?