NŐI KÉZILABDA BL

Budapest/Podgorica. A Ferencváros hazai pályán legyőzte a dán Viborgot, a női kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjának 4. fordulójában. A magyar csapatban Farkas Ágnes 16 gólt dobott. FTC–VIBORG 29:23 (15:12), legeredményesebbek: Farkas 16, Lőwy 5, ill. Kiaerskiou 5.

Budapest/Podgorica. A Ferencváros hazai pályán legyőzte a dán Viborgot, a női kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjának 4. fordulójában. A magyar csapatban Farkas Ágnes 16 gólt dobott. FTC–VIBORG 29:23 (15:12), legeredményesebbek: Farkas 16, Lőwy 5, ill. Kiaerskiou 5. Jobban kezdtek a vendégek és Borók találataival negyed órán át vezettek. Ezután magára talált az FTC, Farkas ontani kezdte a gólokat, Sugár több ziccert védett. Fordulást követően lendületben maradtak a hazaiak és magabiztosan őrizték megnyugtató előnyüket. Sikerével a Ferencváros nagy lépést tett a nyolc közé jutás felé. Az állás: Mislata 7, FTC 5, Hypo 2, Viborg 2 pont.

A Dunaferr nyolcgólos vereséget szenvedett a jugoszláv Podgorica otthonában a BL B-csoportjának 4. fordulójában. PODGORICA–DUNAFERR 33:25 (14:9), legeredményesebbek: Jeraminok 8, ill. Felling, Pálffy, Szrnka 5-5. Feszült légkörben, kimaradt helyzetekkel kezdődött a mérkőzés. A hazaiak előbb nyugodtak meg, és a 6000 néző buzdítása közepette sorra dobták góljaikat. A hajrára elfáradtak a magyarok, így már nem volt esélyük a pontszerzésre. Az állás: Podgorica 6, Dunaferr 4, Valencia 2, Gudme 2 pont. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?