Nincsen nehezebb ellenfél

Madrid. Nem kedvezett a szerencse a szlovákoknak a jövő évi tenisz Davis-kupa 1. fordulójának sorsolásán. A Világcsoportban a legnehezebb ellenfél, Spanyolország vár majd a Mečír-legénységre.

Madrid. Nem kedvezett a szerencse a szlovákoknak a jövő évi tenisz Davis-kupa 1. fordulójának sorsolásán. A Világcsoportban a legnehezebb ellenfél, Spanyolország vár majd a Mečír-legénységre. A dél-európai csapat évek óta a világ teniszelitjéhez tartozik, az idei sorozatban is bejutottak a döntőbe, ahol az USA lesz az ellenfelük.

Igor Moška, a szlovák teniszszövetség főtitkára sem fogadta kitörő örömmel a hírt. – A lehető legnehezebb ellenfelet kaptuk. Moya, Ferrer, az ifjú titán Nadal, és még tovább sorolhatnám az ászaikat. Úgy vélem, az idén megnyerik a sorozatot, s nagy a valószínűsége, hogy Pozsonyban fogadjuk őket, mert szerintem a döntőben megverik az amerikaiakat. Talán csak akkor lenne valami esélyünk, ha füvön próbálnánk ellenük játszani. Legjobb játékosunk Dominik Hrbatý nem nagyon kedveli ezt a felületet, magam is kíváncsi vagyok, hogyan dönt majd a kapitány, Miloš Mečíř. A Világcsoport 1. fordulójának műsora, március 4–6.: Szlovákia– Spanyolország, Svájc–Hollandia, Ausztrália–Ausztria, Argentína– Csehország, Oroszország–Chile, Franciaország–Svédország, Románia–Fehéroroszország, Egyesült Államok–Horvátország.

A Davis-kupa euro-afrikai zóna II. csoportjában érdekelt magyar férfi teniszválogatott jövőre Monacóban lép pályára az 1. fordulóban. A sorsolást csütörtökön Madridban készítette el a nemzetközi szövetség. Hazai siker esetén a magyar együttes ugyancsak idegenben a norvég–ukrán párharc továbbjutójával találkozna. Az első kör két vesztese a bennmaradásért csatázik majd. Ha a második fordulót is sikerrel veszik a magyarok, akkor a finn, ghánai, bolgár, grúz négyesből kerül ki a következő rivális. (sita, mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?