NHL

New York. Kilenc meccsel befejeződött az észak-amerikai profi jégkorongliga alapszakasza: NY Islanders–Philadelphia 3:1, Atlanta–Carolina 2:2, Florida–Tampa Bay 2:3, Detroit–St.Louis 3:5, Chicago–Columbus 2:0, Minnesota– Edmonton 2:4, Colorado–Dallas 2:2, Phoenix–Nashville 6:4, Los Angeles–Anaheim 1:0.

New York. Kilenc meccsel befejeződött az észak-amerikai profi jégkorongliga alapszakasza: NY Islanders–Philadelphia 3:1, Atlanta–Carolina 2:2, Florida–Tampa Bay 2:3, Detroit–St.Louis 3:5, Chicago–Columbus 2:0, Minnesota– Edmonton 2:4, Colorado–Dallas 2:2, Phoenix–Nashville 6:4, Los Angeles–Anaheim 1:0. A Detroit 116 pontot gyűjtve nyerte meg az alapszakaszt. A Nyugati főcsoport győztese 15 ponttal szerzett többet, mint a keleten első Boston Bruins. A kanadai pontverseny élén Jarome Iginla végzett 96 ponttal (52 gól, 44 gólpassz), de így sem tudta a rájátszásba segíteni a Calgary csapatát. A Stanley Kupa nyolcaddöntőjének párosítása – Keleti főcsoport: Boston–Montreal, Philadelphia–Ottawa, Carolina–New Jersey, Toronto–New York Islanders. Nyugati főcsoport: Detroit–Vancouver, Colorado–Los Angeles, San Jose–Phoenix, St.Louis–Chicago. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?