Németh: „Nem szabad pánikolni”

<p>A listavezető zsolnaiak otthonába látogat ma délután (17.30) a sereghajtó DAC a labdarúgó Corgoň Liga 22. fordulójában. A dunaszerdahelyiek legutóbbi négy egymás elleni meccsükön nem kaptak ki a zsolnaiaktól, de óriási bravúr lenne, ha ma is pontot tudnának szerezni.</p>

Németh Krisztián vezetőedző nem számíthat a középhátvéd Prodanovicra, aki edzésen eltörte a szárkapocscsontját, és véget ért számára a szezon. „Elég nagy veszteség ez, mert bár Prodanovic csinált néhány hibát, összességében meg voltam elégedve vele az első két meccsen” – mondta a DAC szakvezetője.

A sárga-kékek eddig mindkét tavaszi mérkőzésüket elvesztették: a Slovantól 3:1-re, a Senicától 1:0-ra kaptak ki, játékukat azonban az ellenfél edzője mindig megdicsérte. „Dicsérő szavakból nem lehet megélni, én azt vallom, inkább kritizáljanak minket, csak szerezzünk pontokat. Másrészt az eddigi teljesítményünk önbizalommal tölthet el minket, és remélem, a fiúk Zsolnán is olyan elszántsággal játszanak majd, mint a Slovan vagy a Senica ellen.”

Az éllovas mindkét tavaszi meccsét megnyerte, a rózsahegyieket 2:1-re, a nyitraiakat 2:0-ra győzte le, Majtán mind a két találkozón betalált. „A legfontosabb az lesz, hogy jól védekezzünk, s odafigyeljünk a rögzített helyzetekre is. Nem szabad pánikolni. Az ellentámadásoknál nem hagyatkozhatunk csak Delarge-ra, Kordic is a pályán lesz, és a szélsőktől is többet várok” – jelentette ki Németh Krisztián.

A DAC ősszel szenzációs győzelmet aratott a zsolnaiak felett, 0:1-es hátrányból fordított, mindkét gólt Delarge szerezte. „Szeretném, ha hasonló lenne a mostani mérkőzés is, de teljesen új csapatunk van, csak közvetlenül a bajnokság előtt alakult ki a keret. A közelmúlt statisztikái jól néznek ki, de azért könnyebb ellenfelet is el tudnék képzelni a zsolnaiaknál… Mindenkinek tudása legjavát kell nyújtania, hogy legyen esélyünk a pontszerzésre” – tette hozzá Németh.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?